Ψυχικές Παθήσεις

Άνθρωπος που έχει ξεπεράσει την κατάθλιψη σε όμορφο τοπίο

Οι επιστημονικές εξελίξεις των τελευταίων ετών στη γενετική και τη μοριακή βιολογία έχουν αναδείξει το γενετικό προφίλ του ατόμου ως ενός μοναδικού, πολύτιμου εργαλείου στην εξατομικευμένη θεραπευτική (personalized medicine) του 21ου αιώνα.

Στον τομέα των ψυχικών παθήσεων, η DNALEX είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει ολοκληρωμένες φαρμακογονιδιωματικές αναλύσεις εξατομικευμένης θεραπευτικής.

Οι αναλύσεις αφορούν σε όλα σχεδόν τα φάρμακα ψυχικής υγείας, αντικαταθλιπτικά, αντιψυχωτικά, αντιεπιληπτικά, αγχολυτικά/υπνωτικά, αντιανοϊκά, διεγερτικά κεντρικού νευρικού συστήματος. Είναι εξαιρετικά χρήσιμες σε περιπτώσεις εκδήλωσης παρενεργειών από τη λήψη φαρμάκων, μπορούν να δώσουν λύσεις σε περιπτώσεις μειωμένου ή απόντος θεραπευτικού αποτελέσματος, αφορούν νέους ασθενείς που ξεκινούν τώρα αγωγή φαρμακοθεραπείας, ενώ είναι πολύτιμες σε ασθενείς που λαμβάνουν ταυτόχρονα πολλά φάρμακα.

Τα αποτελέσματα των αναλύσεων εξατομικευμένης θεραπευτικής της DNALEX είναι επιστημονικώς τεκμηριωμένα και πλήρως επεξηγηματικά και βοηθούν το γιατρό στην επιλογή της βέλτιστης θεραπείας για τον ασθενή και στον καθορισμό της αποτελεσματικής δοσολογίας ώστε να αποφευχθούν ή να μειωθούν οι παρενέργειες των φαρμάκων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@dnalex.gr.

Disclaimer
 Το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας είναι για δημόσια χρήση, δωρεάν και μόνο για πληροφόρηση. Δεν προορίζεται να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Οι συντάκτες αποκηρύσσουν οποιαδήποτε ευθύνη, απώλεια, τραυματισμό ή ζημιά ως συνέπεια, άμεσα ή έμμεσα, από τη χρήση και την εφαρμογή οποιουδήποτε σημείου από το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας.
 Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτή τη σελίδα προορίζονται ως γενικές πληροφορίες υγείας και ως εκπαιδευτικό εργαλείο. Δεν προορίζονται για ιατρικές συμβουλές. Μόνο ένας γιατρός, ένας φαρμακοποιός ή άλλος επαγγελματίας υγειονομικής περίθαλψης θα πρέπει να συμβουλέψει κάποιον ασθενή για τα ιατρικά ζητήματα και θα πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα ιατρικό ιστορικό και άλλους παράγοντες που προσδιορίζονται και τεκμηριώνονται ως μέρος της σχέσης του επαγγελματία υγείας με τον ασθενή. Επιπλέον μην παίρνετε φάρμακα χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας και ούτε να τροποποιείτε τις θεραπείες που σας δίνει χωρίς να τον ενημερώνετε.Η DNALEX Α.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα συμβεί που να έχει σχέση με πληροφορίες που περιλαμβάνονται στις ιστοσελίδες αυτές. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Μόριο DNA